2e prijs Dealer of the Year


ABD Nissan behaalt 2e prijs Nissan Dealer Of The Year!

 

ABD Nissan hoort met het behalen van de 2e plaats ook dit jaar weer tot de beste Nissan dealers van Nederland. Dealer of the Year is de prijs die wordt uitgereikt aan de dealer die de hoogste score haalt op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en verkoopaantallen. Een prestatie op zich, waar de medewerkers van ABD met recht heel trots op zijn. In 2016 was ABD Nissan winnaar van de felbegeerde Dealer of the Year award.

 

Woensdagavond 3 mei was de ontknoping in de strijd om de Nissan Dealer Of The Year Award. Na een spannende dag werd bekend gemaakt dat ABD Nissan op de tweede plaats is geëindigd van de 48 Nissan dealers.

 

Alle medewerkers van ABD Nissan zijn ontzettend trots en blij om deze 2e prijs als beste Nissan dealer te behalen. Natuurlijk gaat de eer ook naar de klanten van ABD. Mede dankzij hun enthousiaste en kritische manier van meedenken is het gelukt om deze prijs in de wacht te slepen.

 

Er wordt door Nissan Nederland het hele jaar getoetst op kwaliteit, klantvriendelijkheid, productkennis en innovatie. De lat ligt dus erg hoog en daardoor is het behalen van deze prijs een echte beloning voor het harde werken.

 

ABD Nissan heeft vestigingen in Drachten en Heerenveen en is al meer dan 40 jaar dealer van Nissan.Terug