ABD Beste Nissan dealer van Nederland

De medewerkers van ABD Nissan waren apetrots toen zij tijdens het zomeruitje van ABD te horen kregen dat, in navolging van ABD Renault, ook zij door de klanten én importeur gekozen zijn tot beste dealer van Nederland! Al voor de derde keer de beste Nissan dealer van Nederland worden is echt een prestatie om trots op te zijn.

Volgens Wybe Kooistra, directeur van ABD, zijn het niet alleen de mensen van ABD die het verschil maken, maar ook de klanten. “Door de goede feedback en het meedenken van de klant, kunnen wij de beste service geven tegen een scherpe prijs. Hierdoor kunnen wij alweer de Dealer of the Year trofee van Nissan in ontvangst gaan nemen.” Bij de Dealer of the Year incentive wordt gekeken naar de afname van onderdelen, de kwalificatie van de medewerkers, de nieuw verkochte Nissans en de klanttevredenheidscores van klanten.

Tevens is er een speciale ABD editie van de Nissan Micra en Qashqai. Dit speciale ABD actiemodel wordt voorzien van een navigatiesysteem met groot scherm en metallic lak die voor rekening zijn van ABD Nissan! Los van het BPM-voordeel of andere aanbiedingen! Zo vieren ze dat bij ABD.Terug