Gratis zomercheck en kans op zomercheque

Campagne ‘Geniet samen met Nissan van de zomer’ tot en met 31 juli 
Gratis zomercheck en kans op zomercheque

  • Zomercampagne met veel voordeel en gratis Nissan E-Check
  • 25% korting op banden en airco-check vanaf € 9,95
  • Kans op prachtige prijzen, waaronder een zomercheque t.w.v. € 2.000,-
     

ABD Nissan houdt van 1 juni tot en met 31 juli 2017 een grandioze Zomercampagne met veel voordeel en kans op prachtige prijzen. Tijdens de campagneweken kunnen Nissan-rijders hun auto optimaal laten voorbereiden op de zomer en maken zij kans op het winnen van een cheque van € 2.000,-.

Een goede inspectie van de auto voor de vakantie voorkomt onaangename verrassingen. Daarom houdt ABD Nissan ook dit jaar weer de jaarlijkse Zomercampagne. Dit jaar met als thema ‘Geniet samen met Nissan van de zomer’. Tussen 1 juni en 31 juli  zijn Nissan-rijders van harte welkom voor de uitgebreide Nissan E-Check.
 

Jaar lang gratis Nissan Pechhulp

De auto wordt dan door de Nissan-technici vakkundig gecontroleerd op alle vitale punten, zodat de Nissan-rijder veilig en onbezorgd met de auto op vakantie kan gaan. En die controle is helemaal gratis. Indien onverhoopt onderhoud of reparatie aan de Nissan nodig blijkt te zijn, ontvangt de eigenaar na uitvoering daarvan een jaar lang Nissan Pechhulp in veertig Europese landen, ook gratis!
 

Goed werkende airco voor maximaal comfort

Op vakantie zit je niet te wachten op een defecte airco. Voor slechts 9,95 euro* controleert ABD Nissan of de airconditioning technisch in orde is. Een goed werkende airco is niet alleen prettiger en veiliger op een warme zomerdag, het is ook beter voor de gezondheid. Voor Nissan-rijders met een Nissan+ Card is de Airco-check zelfs gratis. Ook biedt de Nissan-dealer korting op ruitenwisserbladen**. En zijn nieuwe banden nodig, dan profiteert de klant van 25% bandenkorting.
 

Fraaie prijzen te winnen

Nissan geeft het thema van de Zomercampagne extra betekenis met prachtige prijzen, waarop de deelnemers aan deze actie kans maken. De hoofdprijs is een zomercheque van € 2.000,-.
 

* Voor auto’s van 0-5 jaar

** Voor auto’s ouder dan 5 jaar

 


Terug