Nieuwe Micra: Multitest resultaten Autoweek & Autovisie

 

 

 

  

Autoweek

In de vergelijkende proef van Autoweek werden de Opel Corsa, Renault Clio en de Nissan Micra met elkaar vergeleken. Waar de Corsa en de Clio beter scoren op het vlak van ruimte achterin, is de Micra superieur wanneer het op standaarduitrusting en veiligheid aankomt. Als je alle factoren bij elkaar optelt, is de Micra ruim de totale winnaar.

 

 

Autoweek:

 

 

Autovisie

 

In Autovisie was de beurt aan de Citroën C3 en de VW Polo om de Nissan Micra het vuur aan de schenen te leggen. Ondanks het feit dat de Polo met een fijne aandrijflijn hoger scoort en de C3 bekend staat om zijn hoge comfortniveau, is de Micra de uiteindelijke winnaar. Dit komt mede door zijn complete standaarduitrusting en zijn uitgebreide optiemogelijkheden, verder is het ook de ruimste auto van het trio.

 

 

Bent u na het zien van deze testen ook nieuwsgierig naar de nieuwe Micra?

Kom dan zeker voor een gratis proefrit!

Voor Nissan Heerenveen kunt u contact opnemen met Guido sepp op telefoonnummer: 0513 - 633 775 of guidosepp@abdnissan.nl.

Voor Nissan Drachten kunt u contact opnemen met Wessel Wedzinga op telefoonnummer: 0512 - 571 671 of wesselwedzinga@abdnissan.nl

 

 

 

Geen tijd om langs te komen?

Wij zetten de Micra ook graag op een door u gekozen locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of op het werk.

 Terug