Nissan Micra is Private Leaseauto van het Jaar

De huidige (vijfde) generatie van de Nissan Micra heeft de titel Private Leaseauto van het Jaar binnengesleept.

 

Het is de tweede keer dat de titel Private Leaseauto wordt uitgedeeld. Vorig jaar ging de titel naar de Opel Astra en dit jaar dus naar de hagelnieuwe Nissan Micra. De verkiezing is in het leven geroepen door leasemaatschappij Alphabet, dat deze titel vorig jaar voor het eerst toepaste wegens de enorme groei in interesse in private-leaseconstructies. Naar verwachting worden dit jaar in ons land voor het eerst meer dan 100.000 auto's via private lease afgeleverd.

Afbeeldingsresultaat voor nissan micra

Afbeeldingsresultaat voor nissan micra Gerelateerde afbeelding

 

De auto die veel te bieden heeft binnen dit segment, voor een uitstekende prijs en bovendien naar wens van de klant te customizen.

 

De Micra scoort de meeste punten, voornamelijk met zijn prijs-kwaliteitsverhouding. ,,Een auto die veel te bieden heeft binnen dit segment, voor een uitstekende prijs en bovendien naar wens van de klant te customizen’’, aldus Ivo Lissone, Director Sales bij Alphabet. Nissan is uiteraard tevreden met de uitslag. ,,Dit is de erkenning die onze Micra dubbel en dwars verdient. De auto is volledig nieuw en zeker door de technologie, het design en de gunstige prijsstelling bezet hij een eigen plek op de markt’’, aldus Peter Jan Vroege, Corporate Sales Manager bij Nissan Nederland.

Naast prijs-kwaliteitsverhouding wordt er bij de verkiezing gekeken naar zaken als levertijd. Dus bent u geïnteresseerd in deze stoere Micra stap dan zeker even binnen bij ABD Nissan. Terug