ABD Nissan zomeracties

ABD Nissan zomeractie

ABD Nissan zomeracties

We leven in een onzekere tijd, gezond blijven heeft nu voor iedereen prioriteit. Ook bij ABD Nissan doen we er alles aan om de 1,5 meter te waarborgen. Toch maken we ons klaar voor de zomer. Zorg dat uw auto zomer klaar is met deze ABD kortingsacties:

ABD Nissan banden actie

30% korting op Bridgestone banden

Het merk Bridgestone staat sinds jaar en dag bekend als kwaliteitsmerk dat uiterst veilige banden levert. En deze kwaliteitsbanden zijn nu bij ABD Nissan wel heel voordelig! U profiteert tijdelijk van 30% korting! Een ander groot pluspunt van Bridgestone is dat de bandenslijtage altijd op een zeer laag niveau ligt.

Afspraak maken Vrijblijvende offerte

Distributieriem vervangen

25% korting

De distributieriem slijt niet alleen door het aantal kilometers. Maar ook door ouderdom. In de meeste gevallen is het aan te raden om de distributieriem eens per 150.000 km of iedere zes jaar te vervangen. En dat vervangen doet u nu met 25% korting wel heel erg voordelig bij ABD Renault!

AFSPRAAK MAKEN  VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Trekhaak actie

25% korting op trekhaken

U kunt nu een trekhaak bij ons kopen met een korting van maar liefst 25%. De kwaliteit is van zeer goed niveau. Plan nu een werkplaatsafspraak of vraag snel een geheel vrijblijvende offerte aan. 

AFSPRAAK MAKEN  VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen contact met u op.