Plan een persoonlijke afspraak

Onze showrooms zijn geopend en u bent van harte welkom. Maar wilt u de showroom exclusief en voor u alleen? Plan dan nu uw persoonlijke afspraak en profiteer direct van extra hoge kortingen! Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt in één van onze vestigingen, dan zorgen wij ervoor dat u op dat moment alleen in onze showroom bent. Kies uw vestigingen plan direct een geheel vrijblijvende persoonlijke afspraak. 

Wilt u in uw eigen omgeving een proefrit maken? Of een vrijblijvend advies over uw gewenste auto? Dan komen wij gewoon met de auto bij u thuis. Uiteraard volgen wij ten alle tijde de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

Persoonlijk showroombezoek

Onze showrooms zijn geopend en u bent van harte welkom. Maar wilt u de showroom exclusief en voor u alleen? Plan dan nu uw persoonlijke afspraak en profiteer direct van extra hoge kortingen!

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt in één van onze vestigingen, dan zorgen wij ervoor dat u op dat moment alleen in onze showroom bent.

Advies aan huis

U bent nog steeds van harte welkom in onze showroom. Maar wij komen ook gewoon naar u toe! Zo hoeft u de eigen straat niet eens uit voor het maken van een proefrit!

Bij een proefrit op locatie kiest u zelf de datum, het tijdstip en de locatie. Wij leveren de auto vervolgens bij u af.

Afspraak plannen