Corona virus: U blijft welkom bij ABD Nissan

In de afgelopen periode heeft u via de media al vele berichten ontvangen rondom het Corona virus. Bij ABD Renault staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop en daarom doen wij er alles aan u veilig en verantwoord te begeleiden. U bent nog steeds van harte welkom in onze showroom en werkplaats. Maar wij helpen u ook volledig online! 

In verband met de huidige corona maatregelen hebben wij tijdelijk geen koopavond. Verder hanteren wij de de normale openingstijden en blijft u van harte welkom!

ABD Nissan Contact

Ook in deze tijd bent u van harte welkom. Zowel onze werkplaats als de showroom zijn open en onze dienstverlening gaat gewoon door. Uiteraard doen wij er alles aan om bij te dragen aan de inperking van het Corona virus en volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

Plan een afspraak  plan werkplaatsbezoek

Onze medewerkers zijn extra bewust van de hygiëne binnen en buiten uw auto. Na élk contact desinfecteren wij uw auto, zowel van binnen als van buiten.

Ook wordt er, zoals altijd, gebruik gemaakt van beschermingsmiddelen zoals; stuurhoezen, stoelhoezen en handschoenen.

Onze showrooms zijn geopend en u bent van harte welkom. Maar wilt u de showroom exclusief en voor u alleen? Plan dan nu uw persoonlijke afspraak en profiteer direct van extra hoge kortingen!

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt in één van onze vestigingen, dan zorgen wij ervoor dat u op dat moment alleen in onze showroom bent.

U bent nog steeds van harte welkom in onze showroom. Maar wij komen ook gewoon naar u toe! Zo hoeft u de eigen straat niet eens uit voor het maken van een proefrit!

Bij een proefrit op locatie kiest u zelf de datum, het tijdstip en de locatie. Wij leveren de auto vervolgens bij u af.

Veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft u nog geen duidelijk antwoord? Neem dan contact met ons op. 

Ik heb een werkplaatsafspraak staan, gaat deze door?

Ja, de werkplaatsafspraak kan op de geplande datum doorgaan. Uiteraard hanteren we in onze werkplaatsen de strenge richtlijnen vanuit Rijksoverheid en RIVM.

Ik heb een werkplaatsafspraak, maar wil nu niet komen

Onze haal- en brengservice is actief. Wij kunnen uw auto halen en brengen om fysiek contact te vermijden.

Mijn auto is binnenkort aan onderhoud toe, kan ik een werkplaats afspraak inplannen

Onze werkplaats blijft open om u mobiel te houden. U kunt net als anders uw werkplaatsafspraak telefonisch of online inplannen. Wij nemen dan contact met u op over het halen en/of brengen van uw auto. 

Ik heb interesse in een auto, maar wil liever niet naar de vestiging komen. Hoe nu verder?

Wij bieden u een passende oplossing: het is nu mogelijk om uw nieuwe auto online te reserveren en/of aan te kopen. Neem contact op met de contactgegevens zoals deze vermeld staan bij de auto waar u interesse in heeft en geef aan dat u de auto wilt reserveren. Wanneer u weer in staat bent om naar één van onze vestigingen af te reizen zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaar staat. Natuurlijk dient de auto die u online reserveert/aankoopt te voldoen aan de omschrijving en heeft u het recht te annuleren als deze niet voldoet aan de omschrijving. 

Ik heb een proefrit / showroombezoek gepland, kan deze doorgaan?

Ja, proefritten en showroombezoeken kunnen plaatsvinden op het door u geplande of op het door u gewenste tijdstip en datum. Onze medewerkers zijn zich zeer bewust van de getroffen maatregelen en nemen deze dan ook in acht. Deze maatregelen zijn o.a. het bewaren van afstand (minimaal 1.5 meter), geen lichamelijk contact en voor u de mogelijkheden om handen te wassen.

Zijn er andere mogelijkheden dan langskomen of bellen?

U kunt op alle mogelijke manieren met ons in contact komen.  Steeds meer klanten maken een afspraak via Whatsapp, onze chat of Facetime, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

KLIK HIER OM EEN WHATSAPP TE STUREN

ABD Nissan - service - garantie

Wij helpen u ook volledig online

U bent nog steeds van harte welkom in onze showroom en werkplaats. Maar, indien gewenst, helpen wij u ook volledig online. Dat is het persoonlijke contact zoals u van ons gewend bent, maar dan op afstand. Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Beeldbellen met een verkoopadviseur
  • Proefrit aan huis
  • Aflevering aan huis 

Contact

U kunt ons op vele manieren bereiken. Klik op één van onderstaande buttons om direct contact op te nemen. Of scroll naar beneden voor een overzicht van de contactgegevens per vestiging. 

Contactgegevens per vestiging

  

Image
locatie heerenveen

ABD NISSAN Drachten

Omloop 56 9206 CC Drachten
Image
ABD Nissan Heerenveen V2

ABD NISSAN HEERENVEEN

Skrynmakker 26 8447 GH Heerenveen