Corona virus: U blijft welkom bij ABD Nissan

In de afgelopen periode heeft u via de media al vele berichten ontvangen rondom het Corona virus. Bij ABD Nissan staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop en daarom doen wij er alles aan u veilig en verantwoord te begeleiden. U bent van harte welkom in onze showrooms en werkplaatsen.

ABD checkmark
Al onze showrooms zijn geopend
ABD checkmark
Al onze werkplaatsen zijn geopend
ABD checkmark
Profiteer van hoge kortingen en unieke acties
ABD Nissan juke

U BENT VAN HARTE WELKOM

Wij staan voor u klaar: u bent van harte welkom in onze showrooms! Wilt u toch liever een showroomafspraak plannen om er zeker van te zijn u alleen in de showroom bent? Plan dan nu eenvoudig online een afspraak. 

ABD Nissan - Onderhoud

Onze werkplaatsen zijn geopend

Ook in deze tijd bent u van harte welkom in onze werkplaats. Uiteraard doen wij er alles aan om bij te dragen aan de inperking van het Corona virus en volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

 plan werkplaatsbezoek

Onze medewerkers zijn extra bewust van de hygiëne binnen en buiten uw auto. Na élk contact desinfecteren wij uw auto, zowel van binnen als van buiten.

Ook wordt er, zoals altijd, gebruik gemaakt van beschermingsmiddelen zoals; stuurhoezen, stoelhoezen en handschoenen.

Wilt u graag een auto bekijken/kopen dan kunt u een bezoek brengen aan onze showrooms. De verse koffie, thee, iets fris en een lekkere versnapering staan voor u klaar. We verwelkomen u graag!

Wilt u toch liever een afspraak plannen? Dat is mogelijk: plan online eenvoudig een afspraak in op het moment dat het u past.

Wij komen ook gewoon naar u toe! Zo hoeft u de eigen straat niet eens uit voor het maken van een proefrit!

Bij een proefrit op locatie kiest u zelf de datum, het tijdstip en de locatie. Wij leveren de auto vervolgens bij u af.

Veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft u nog geen duidelijk antwoord? Neem dan contact met ons op. 

Ik heb een werkplaatsafspraak staan, gaat deze door?

Ja, de werkplaatsafspraak kan op de geplande datum doorgaan. Uiteraard hanteren we in onze werkplaatsen de strenge richtlijnen vanuit Rijksoverheid en RIVM.

Ik heb een werkplaatsafspraak, maar wil nu niet komen

Onze haal- en brengservice is actief. Wij kunnen uw auto halen en brengen om fysiek contact te vermijden.

Mijn auto is binnenkort aan onderhoud toe, kan ik een werkplaats afspraak inplannen

Onze werkplaats blijft open om u mobiel te houden. U kunt net als anders uw werkplaatsafspraak telefonisch of online inplannen. Wij nemen dan contact met u op over het halen en/of brengen van uw auto. 

Ik heb een proefrit / showroombezoek gepland, kan deze doorgaan?

Onze showrooms zijn geopend en u bent van harte welkom. Met of zonder afspraak. Wilt u er zeker van zijn dat u alleen in de showroom bent? Plan dan nu eenvoudig online uw showroomafspraak en profiteer direct van extra hoge kortingen!  Onze medewerkers zijn zich zeer bewust van de getroffen maatregelen en nemen deze dan ook in acht.

Zijn er andere mogelijkheden dan langskomen of bellen?

U kunt op alle mogelijke manieren met ons in contact komen.  Steeds meer klanten maken een afspraak via Whatsapp, onze chat of Facetime, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

KLIK HIER OM EEN WHATSAPP TE STUREN

ABD Nissan - shop - at - home

Wij helpen u ook volledig online

Met Buy@Home bestelt u eenvoudig uw nieuwe Nissan volledig online. Zo hoeft u uw huis niet meer uit en wordt alles online voor u op een betrouwbare manier geregeld tot en met de levering aan huis. Toch liever eerst een proefrit maken? Neem dan contact met ons op.

Contact

U kunt ons op vele manieren bereiken. Klik op één van onderstaande buttons om direct contact op te nemen. Of scroll naar beneden voor een overzicht van de contactgegevens per vestiging. 

Contactgegevens per vestiging

  

Image
ABD Nissan - contact - Drachten - Goed - d

ABD Nissan Drachten

Omloop 56 9201 CC Drachten
Image
ABD Nissan Heerenveen V2

ABD Nissan Heerenveen

Skrynmakker 26 8447 GH Heerenveen
Image
Pand ABD Nissan Stadskanaal

ABD Nissan Stadskanaal

Koperslager 1 9502 DA Stadskanaal