ABD Nissan - NV400 - header V2

NV400

Al vanaf
€21.790,-
Inruilwaarde berekenen Vrijblijvende offerte
ABD Nissan - NV400 - model

Ontdek de NV400

De Nissan NV400 is er in vele varianten. Het is een bedrijfsauto die voor vele doeleinden is in te zetten. Zo is keuze mogelijk uit voorwiel- en achterwielaangedreven versies, in het laatste geval met enkel- of dubbellucht achter. Voorwielaandrijving betekent een lager eigen gewicht, dus meer laadvermogen. Ook is de laadvloer lager en pakt het brandstofverbruik iets gunstiger uit. De achterwielaangedreven NV400 is ideaal in een chassis-cabine-uitvoering en dus uitermate geschikt voor opbouw of ombouw. 

ABD checkmark
Bij ABD gegarandeerd de beste NV400 deal van Nederland
ABD checkmark
Klanten beoordelen ons met een 9,4
ABD checkmark
ABD is Nissan Dealer of the Year

Uitvoeringen

Bekijk de verschillende versies van de Nissan NV400 en ontdek de vele mogelijkheden. Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek de vele ombouwmogelijkheden op maat. 

ABD Nissan - NV400 - laadbak

NV400 met open laadbak

Met het robuuste chassis en de neerklapbare zijwanden draait de Nissan NV400 met open laadbak zijn hand niet om voor de zwaarste ladingen. U kunt kiezen uit een enkele cabine met drie zitplaatsen of een dubbele cabine met zeven zitplaatsen, afhankelijk van uw werkbehoeften.

ABD Nissan - NV400 - kipper

NV400 met kipper

De Nissan NV400 bedrijfswagen met kipper is gebouwd voor het harde werk, maar blijft comfortabel. Deze uitvoering is verkrijgbaar met een enkele cabine met drie zitplaatsen en een optioneel veilig opbergvak, of een ruime dubbele cabine met zeven zitplaatsen. De laadvloer kan elektrisch worden bediend vanuit de cabine en kantelt tot 45° om snel en eenvoudig uit te laden.

ABD Nissan - NV400 - bakwagen

NV400 met bakwagen

De Nissan NV400 met bakwagen is ideaal voor kleine verhuizingen of grote bestellingen. Er is plaats voor 22 m³ aan vracht, terwijl u met de optionele laadklep het maximale laadvermogen van 1,9 ton optimaal kunt benutten.

ABD Nissan - NV400 - platform CAB

Platform CAB

Dankzij de lage laaddorpel en de mogelijkheid tot een carrosserie met een maximale lengte van 7 m is de NV400 Chassis Cab de perfecte basis voor diverse uitvoeringen, zoals een ambulance, een cateringwagen of een mobiele winkel.

ABD Nissan - NV400 - chassis cab

Chassis CAB

De Nissan NV400 Chassis Cab biedt flexibiliteit en aanpasbaarheid. Welke aandrijving u ook kiest, u profiteert van een lage chassisvloer voor meer bruikbare ruimte in een verrassend compacte bestelwagen. De stevige kwaliteit is bestand tegen het zwaarste werk, dag in dag uit.

ABD Nissan - NV400 - USP8

Gebouwd voor u, goedgekeurd door Nissan

Een uitgebreid aanbod aan speciale carrosserieën voor de Nissan NV400 is verkrijgbaar bij door Nissan goedgekeurde ombouwbedrijven. U kunt terecht bij ABD Nissan voor carrosseriewerk op maat voor al uw bedrijfsbehoeften.

Afmetingen

De afmetingen zijn afhankelijk voor welk voertuig u kiest.

Kenmerken

De Nissan NV400 is rijk aan innovaties en biedt u extra veel laadvermogen. Qua rijgedrag is de NV300 bovendien uiterst wendbaar en uitstekend als bedrijfswagen.

ABD Nissan - NV400 - slimme - technologie

Slimme oplossingen

Nissan innoveert door geavanceerde en nuttige technologie voor iedereen toegankelijker te maken. Dankzij apparatuur om afleiding van de bestuurder te beperken en de nieuwste veiligheidsvoorzieningen is de Nissan NV400 een intelligente keuze.

ABD Nissan - NV400 - airbags

Verhoogde veiligheid

De Nissan NV400 is voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen die u onderweg nodig heeft. Dankzij de bestuurdersairbag en de stevige cabine met stalen schot wordt elke rit nog veiliger.

ABD Nissan - NV400 - uitrusting

Uitrusting

De Nissan NV400 bedrijfswagen is verkrijgbaar in meerdere uitrustingsniveaus. De Acenta beschikt bijvoorbeeld over Bluetooth, cruise control en dodehoekspiegel. De Optima beschikt over, onder andere, een achteruitrijcamera en airconditioning.

Welkom bij ABD

Contact

Wilt u een vrijblijvende offerte? Een vrijblijvende proefrit? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt nu ook uw showroombezoek online inplannen of kiezen voor beeldbellen. 

NV400