Service & Onderhoud acties

Ontdek en profiteer nu van onze onderhoud- en service acties.  Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of plan direct een werkplaatsafspraak in. 

Image
airco

Airco reinigingsactie

Geniet van een frisse en schone lucht in uw Nissan. Kom nu langs voor de airco reinigingsactie. Tijdens de actieperiode slechts € 39.
Image
ABD Nissan - Nissan verzekering - bol.com cadeaukaart

ABD Nissan autoverzekering

Sluit nu bij ons de autoverzekering af en ontvang tijdelijk een Bol.com cadeaukaart ter waarde van € 50,-
Image
ABD premium onderhoud

ABD Premium service pakket

Meer voordeel. Meer extra. Met het ABD premium service pakket profiteert u van extra voordeel én extra services. Ontdek alle voordelen en de tijdelijke introductieactie.
Image
airco knop

Airconditioning

Een goedwerkende airco zorgt niet alleen voor frisse lucht, maar verhoogt ook uw veiligheid. Het snel ontwasemen van de voorruit en het fris houden van de bestuurder komt de veiligheid van u, uw passagiers en uw medeweggebruikers ten goede.
Image
ABD Nissan welkomstcheck

Welkomstcheck

Onlangs een tweedehands Nissan gekocht bij een niet erkende Nissan-dealer? Kom dan gauw langs voor de Nissan Welkomstcheck. Hierbij wordt uw Nissan voor slechts € 39 op de meest cruciale onderdelen gecontroleerd. Bovendien komt u daarna in aanmerking voor een jaar lang gratis Nissan Assistance (dekking in veertig Europese landen).
Service bill
Gegarandeerd de laagste kosten per kilometer
Geen reparatie zonder uw toestemming
Gegarandeerd de beste service