ABD Nieuws

Image
ABD Nissan - contact - vestigingen

Overname ABD Holding B.V.

Emil Frey Nederland dochter Terwolde Holding BV, is voornemens ABD Holding B.V. over te nemen. Hiertoe hebben partijen vandaag een akkoord bereikt.
Image
ABD NIssan Juke nieuwe aandrijflijn

Nieuwe Nissan Juke Hybride komt eraan

Het motorenaanbod voor de iconische compacte crossover Nissan Juke wordt binnenkort versterkt met een hybride-aandrijflijn. De Juke Hybrid levert responsieve prestaties en reduceert het verbruik.
Image
Nissan modellen

Meer elektrificatie bij Nissan in de toekomst

Nissan werkt hard aan een duurzame toekomst. Het aanbod geëlektrificeerde modellen groeit deze zomer in Europa tot maar liefst zes. Verder is besloten om niet meer te investeren in brandstofmotoren voor de Euro 7-norm. Ook worden vanaf 2023 geen nieuwe personenauto’s geïntroduceerd met alleen een verbrandingsmotor.
Image
Nissan_Leaf_2022

Extra glans voor de vernieuwde Nissan LEAF

De Nissan LEAF – ’s werelds eerste in massa geproduceerde, 100% elektrische auto – is voor modeljaar 2022 voorzien van een vernieuwd design en nóg meer innovatieve technologie.

Image
Nissan-QASHQAI-in-Euro-NCAP-veiligheidstest

Sterrenregen voor nieuwe Nissan QASHQAI in Euro NCAP veiligheidstest

De onafhankelijke organisatie Euro NCAP heeft de geheel nieuwe Nissan Qashqai bekroond met de maximum haalbare score van vijf sterren. Een prestatie die des te opmerkelijker is, doordat de auto werd getest volgens het nieuwe, nog strengere 2020-2022 protocol. 

Image
Nieuwe Nissan bedrijfswagens

Vernieuwde aanbod Nissan-bedrijfswagens

Nissan zet een nieuwe stap en onthult een vernieuwd en hernoemd aanbod bedrijfswagens dat bestaat uit de Interstar, de Primastar en de nieuwe Townstar. Met deze drie modellen brengt Nissan eenheid in zijn aanbod van lichte bedrijfswagens voor Europa.
Image
ABD Nissan experience center

Goed nieuws: ABD is de beste Nissan dealer van Nederland!

ABD Nissan heeft de prestigieuze Nissan Dealer Award 2021 in ontvangst genomen. Deze onderscheiding wordt jaarlijks door Nissan Nederland uitgereikt aan de beste Nissan-dealer van Nederland, die daarmee extra aandacht en erkenning krijgt voor de geleverde topprestatie.
Image
ABD Nissan - nieuwe Nissan X-trail

Nieuwe Nissan X-TRAIL komt in de zomer van 2022 naar Europa

Aanvullend op het huidige aanbod opvallende crossovers introduceert Nissan in de zomer van 2022 de gloednieuwe X-TRAIL in Europa.
Image
ABD Nissan - E-NV200 - Header

Start van subsidieregeling elektrische bedrijfswagens

Image
Nissan stadskanaal

ABD neemt Nissan-dealerschap ACSL-Van Staalduinen over

ABD is uw nieuwe Nissan Dealer voor Drenthe en Zuid-Oost Groningen. Vanuit Stadskanaal gaat ABD Nissan voeren in deze regio's!
Image
ABD Nissan experience center

Voor de vijfde maal een podiumplaats

ABD NISSAN heeft dit jaar de tweede prijs behaald in de jaarlijkse ‘Nissan dealer of the Year’-verkiezing. ABD Nissan is met deze tweede plaats voor de vijfde keer in de prijzen gevallen, een prestatie om trots op te zijn.
Image
ABD Nissan-Ariya-header

De Nissan Ariya

De nieuwe Nissan ARIYA is onthuld. Deze volledig nieuwe Nissan is eind 2021 verkrijgbaar, maar nu al onthuld. Ontdek nu bij ABD Nissan de sensatie van een nieuwe manier van autorijden.