ABD Nissan assistance

ABD Nissan - assistance

In het onwaarschijnlijke geval van pech of een ongeval is Nissan Assistance altijd beschikbaar om te helpen. Onze technici worden zo snel mogelijk naar u toegestuurd en kunnen veel problemen ter plekke oplossen, zodat u snel weer op weg bent. Is dit niet mogelijk, dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde Nissan-dealer gebracht, waar deze door ervaren technici verder wordt beoordeeld. 

0800 023 1513  +31 (0)20 516 2026 (BUITENLAND)

Als uw voertuig niet dezelfde dag kan worden gerepareerd, zal de pechhulp ofwel een vervangende auto verstrekken zodat u uw reis kunt voortzetten, of zal maximaal drie dagen ​accommodatie voor u regelen als u liever blijft wachten tot de reparatie is voltooid.

Momenteel beveelt 96% ons aan bij familie en vrienden, hiermee staan we op de 1e plek als het om beste Nissan dealers gaat. Natuurlijk, gaat er ook bij ons ook wel eens iets mis. Maar met elkaar komen we altijd weer tot een oplossing, wat bijna altijd resulteert in een tevreden klant die terug blijft komen.

Als u na het einde van de Nissan fabrieksgarantie of de verlengde garantie uw onderhoud door Nissan laat verzorgen, profiteert u gedurende de volgende 12 maanden of tot het volgende geplande onderhoud automatisch van gratis Nissan Assistance. Dat is een onderdeel van onze klantenbelofte.