Vernieuwde aanbod Nissan-bedrijfswagens

Body

Nissan zet een nieuwe stap en onthult een vernieuwd en hernoemd aanbod bedrijfswagens dat bestaat uit de Interstar, de Primastar en de nieuwe Townstar. Met deze drie modellen brengt Nissan eenheid in zijn aanbod van lichte bedrijfswagens voor Europa. Dit modellenaanbod biedt u als zakelijke klant efficiënte mobiliteit. 

ABD Nissan - Interstar

Nieuwe INTERSTAR

 • Start van productie: november
 • Start van verkoop: januari
 • Start van bestellingen: oktober
 • Prijslijst beschikbaar: oktober
ABD Nissan - Primastar

Nieuwe PRIMASTAR

 • Start van productie: november
 • Start van verkoop: januari
 • Start van bestellingen: oktober
 • Prijslijst beschikbaar: oktober
ABD Nissan - Townstar-EV

Nieuwe TOWNSTAR:

 • Start van productie: november
 • Start van verkoop: januari
 • Start van bestellingen: december
 • Prijslijst beschikbaar: oktober

Toonaangevende aanbod van lichte bedrijfswagens

De NV400 is omgedoopt tot Interstar en met dit model zorgt Nissan voor een sterkere aanwezigheid in het segment van de grote bestelbussen. De scherper gelijnde NV300 krijgt de naam Primastar en is de middelgrote optie, terwijl Nissan het segment van de compacte bestelbussen bedient met de volledig nieuwe Townstar.

Met dit toonaangevende aanbod van lichte bedrijfswagens blijft Nissan ondersteuning bieden aan ondernemers. Dankzij uitgebreide configuratiemogelijkheden biedt het vernieuwde aanbod voor iedere zakelijke uitdaging een oplossing
Emmanuelle Serazin, Nissan Europe
ABD Nissan - Townstar-EV

Nieuwe Townstar

Als leider op het gebied van elektrische lichte bedrijfswagens borduurt Nissan voort op zijn expertise en sterke historie op gebied van elektrificatie. Een volledig elektrische versie van de nieuwe Townstar volgt de baanbrekende e-NV200 op, een van de eerste elektrische bedrijfswagens in massaproductie. Met op de Ariya geïnspireerde designdetails, zoals de kenmerkende koplampen en het iconische Kumiko-patroon in het front, is de Nissan Townstar een geavanceerd aanbod.

ABD Nissan - Primastar

Nieuwe Primastar

De aanzienlijk verbeterde Primastar onderscheidt zich met een scherp en dynamisch design, dankzij de nieuwe in elkaar grijpende grille, LED-koplampen en (optionele) lichtmetalen 17-inchwielen. Ook is hij voorzien van nieuwe Advanced Driving Assistance Systems (ADAS) die het comfort en de veiligheid verder verbeteren. Bijvoorbeeld met Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control en Intelligent Emergency Braking. De middelgrote Primastar beschikt met de reeks motoren die voldoen aan de Euro 6d-emissienorm over meer vermogen. 

ABD Nissan - Interstar

Nieuwe Interstar

De NV400 is omgedoopt tot Interstar en met dit model zorgt Nissan voor een sterkere aanwezigheid in het segment van de grote bestelbussen.

5 jaar garantie

Nissan blijft zich inzetten om bedrijven te helpen om toekomstbestendig te worden. Daarom wordt ieder model van het vernieuwde aanbod voor extra gemoedsrust geleverd met een in heel Europa geldige toonaangevende 5 jaar garantie.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de nieuwe Bedrijfswagens