Business editions

ONTDEK DE LUXE VAN DE NISSAN BUSINESS EDITIONS

Zakelijk Nissan rijden is aantrekkelijker dan ooit, zowel voor de zakelijke rijder als voor de werkgever, dankzij de Business Editions van de Micra, Juke, Qashqai en LEAF. Ze hebben een complete uitrusting en een zeer aantrekkelijke prijs. Tijdelijk gelden er speciale Financial Lease tarieven. Bij Nissan Financial Lease en Nissan Operational Lease van een voorraadauto ontvangt de rijder een waardecheque van € 350 voor accessoires. Zo worden de Business Edtions nog completer! Bekijk de voorwaarden

  •   0% Financial Lease (op basis van 24 maanden)
  • 1,9% Financial Lease (op basis van 36 maanden)
  • 2,9% Financial Lease (op basis van 48 maanden)
ABD Nissan MICRA Business Edition

De Nissan MICRA Business Edition vindt de perfecte balans tussen functionaliteit, uitstraling en een sportief design. De Nissan MICRA Business Edition is leverbaar met een IG-T 92 benzinemotor en is er al vanaf € 19.790.

ABD Nissan - Juke - Tekna

De Nissan JUKE Business Edition ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen zorgen voor een laag brandstofverbruik en weinig rijwindgeluid. 

De Nissan JUKE Business Edition is uit te rusten met het New NissanConnect infotainmentsysteem met navigatie, Intelligent Key en Start/Stop-knop. De Nissan JUKE Business Edition is leverbaar met een DIG-T 114 benzinemotor en is er al vanaf € 25.040.

Nieuwe Nissan Qashqai - Tekna+ uitvoering

Maximale stijl, optimaal comfort en exclusieve luxe: dat is de nieuwe Nissan QASHQAI, nu met Mild-Hybrid-technologie. De perfecte auto voor zakelijk gebruik, maar ook voor gezin en hobby.

De Nissan QASHAQI Business Edition is er vanaf € 31.940 en leverbaar als Business Access, Business Design, Business Premium en Business Executive. Welke wordt het?

Nissan LEAF 2021

Stil, ruim, comfortabel en een rijbereik tot 270 km (40 kWh) of tot 385 km (62 kWh). De Nissan LEAF Business Edition is leverbaar als Business Premium en Business Executive en zet een nieuwe norm in autorijden en combineert technologie van topniveau met alle comfort die u nodig heeft. 

Met keuze uit twee batterijen en geavanceerde technologieën kunt u genieten van meer rijbereik en meer vermogen. Bovendien profiteert u van 12% bijtelling over de eerste 40.000 euro van de cataloguswaarde.