Qashqai private lease

Private lease de nieuwe Nissan Qashqai

Met ABD Nissan Private Lease rijdt u de nieuwe Nissan Qashqai al vanaf € 399,- per maand! Hierin zijn alle kosten opgenomen, behalve de brandstof. Heeft u nog een auto die u wilt inruilen? Wij taxeren uw auto! Het taxatiebedrag storten wij dan terug op uw rekening of kunt het als korting toepassen op uw offerte.

ABD Private Lease

✓ 14 dagen bedenktijd 
✓ All-risk verzekerd
✓ Inclusief vervangend vervoer

Uitvoeringen

U kunt de Qashqai private leasen in drie verschillende uitvoeringen. De basis-uitvoering (ook wel Visia uitvoering genaamd), de comfort-uitvoering (Accenta genaamd) en de Luxe uitvoering (N-connecta genaamd). Om vrijblijvend uw maandbedrag te berekenen klikt u op maandbedrag berekenen onder de uitvoering die u voorkeur heeft. Selecteer bij het berekenen van uw maandbedrag vervolgens nogmaals uw uitvoering, kies uw looptijd en geschatte aantal kilometers en u bereken geheel vrijblijvend het maandbedrag.  

Nissan Qashqai Visia uitvoering

VISIA (BASIS UITVOERING)

Nu vanaf:     € 399,-p/mnd

Bereken maandbedrag

Standaard rijk uitgerust en voorzien van o.a.: 
✔ Airconditioning
✔ LED dagrijverlichting     
✔ Elektronische parkeerrem    
✔ 16" stalen velgen met wieldoppen;
✔ Cruise Control & Snelheidsbegrenzer;

Vrijblijvende offerte

ABD Nissan - Qashqai - Acenta

Acenta (comfort uitvoering)

Nu vanaf:     € 429,-p/mnd

Bereken maandbedrag

T.o.v. de Visia extra uitgerust met o.a.:
✔ Achteruitrijcamera; 
✔ 17" lichtmetalen velgen;
✔ 7" kleurendisplay touchscreen;
✔ Parkeersensoren voor- en achter
✔ Apple Carplay® & Android Auto®;

Vrijblijvende offerte

Nissan - Qashqai - N-Connecta

N-Connecta (luxe uitvoering)

Nu vanaf:     € 459,-p/mnd

Bereken maandbedrag

T.o.v. de Acenta extra uitgerust met o.a.:
✔ Intelligent Key;
✔ haaienvin-antenne
✔ 18" lichtmetalen velgen;
✔ 5 jaar gratis TomTom Premium;
✔ Intelligent Around View Monitor.

Vrijblijvende offerte

Bereken snel en makkelijk uw inruilwaarde

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie of een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog een auto die u wilt inruilen? Wij taxeren uw auto! Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een vrijblijvend inruilvoorstel en berekenen uw maandbedrag. Het taxatiebedrag storten wij dan terug op uw rekening of kunt het als korting toepassen op uw offerte

Qashqai private lease
ABD checkmark
Altijd 14 dagen bedenktijd
ABD checkmark
All-risk verzekerd
ABD checkmark
Tijdens de looptijd van model wisselen is mogelijk
Nissan Qashqai - strak design

Nissan Qashqai

De Nissan QASHQAI combineert het beste van twee werelden. Zowel off-road als op de weg is deze auto volledig in zijn element. Deze ultieme Nissan-crossover biedt pure kracht, zonder in te leveren op efficiëntie, comfort of controle.

In tegendeel. Dankzij het compacte formaat en de verhoogde zit, zit u met nog meer vertrouwen achter het stuur.

ABD Nissan - Logo private lease kenmerk

Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijzen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar, behalve de LEAF o.b.v. 48 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

*Overheidssubsidie heeft betrekking op de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) van de Rijksoverheid. De overheidssubsidie van respectievelijk € 4000,- ontvangt u in maandelijkse termijnen van €83,33 op uw bankrekening over een periode van 4 jaar. De subsidie dient u zelf online aan te vragen via www.rvo.nl/sepp. Nissan Financial Services sluit bij voorbaat enige verantwoordelijkheid uit die te maken heeft met de overheidssubsidie van de Rijksoverheid, mede maar niet uitsluitend ingegeven door het feit dat afhandeling geheel een handeling betreft tussen de klant en de Rijksoverheid.