Qashqai private lease

ANWB private lease actie bij ABD

Voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen rijden in een nieuwe Nissan? Dat kan met ANWB Private Lease actie bij ABD! Uw maandbedrag is inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer. U betaalt alleen nog voor de brandstof.

Bovendien bestelt u eenvoudig uw nieuwe Nissan volledig online. Zo hoeft u uw huis niet meer uit en wordt alles online voor u op een betrouwbare manier geregeld tot en met de levering aan huis. Toch liever eerst een proefrit maken? Neem dan contact met ons op. 

NU OOK PROEFRIT AAN HUIS

Uw nieuwe Nissan zoekt u gewoon thuis uit. Maar wist u dat u nu ook een proefrit aan huis kunt afspreken? Zo kunt u Corona-proof uw nieuwe Nissan uitproberen. En als u hem kiest, kunt uw hem ook nog eens thuis laten afleveren. Zonder extra kosten.

plan proefrit offerte aanvragen

  • Thuis uw nieuwe Nissan uitzoeken
  • Nieuwe Nissan thuis afgeleverd
  • Gunstige tarieven bij ABD Nissan
  • Service, advies en Wegenwacht-hulp
  • Jarenlang onbezorgd rijplezier

Uitvoeringen

U kunt de Qashqai private leasen in drie verschillende uitvoeringen, te weten de Visia, Access Edition en Design Edition. Om vrijblijvend uw maandbedrag te berekenen klikt u op maandbedrag berekenen onder de uitvoering die u voorkeur heeft. Selecteer bij het berekenen van uw maandbedrag vervolgens nogmaals uw uitvoering, kies uw looptijd en geschatte aantal kilometers en u berekent geheel vrijblijvend uw maandbedrag. 

Nissan Qashqai Visia uitvoering

VISIA (Basis uitvoering)

 

Nu vanaf:     € 389,- p/mnd

Bereken maandbedrag

Standaard rijk uitgerust en voorzien van o.a.: 
✔ Airconditioning;
✔ LED dagrijverlichting;   
✔ Elektronische parkeerrem;    
✔ 16" stalen velgen met wieldoppen;
✔ Cruise Control & Snelheidsbegrenzer.

Vrijblijvende offerte

ABD Nissan - Qashqai - Acenta

Access Edition (Comfort uitvoering)

Normaal: € 399,-

Nu vanaf:     € 389,- p/mnd

Bereken maandbedrag

T.o.v. de Visia extra uitgerust met o.a.:
✔ Achteruitrijcamera; 
✔ 17" lichtmetalen velgen;
✔ 7" kleurendisplay touchscreen;
✔ Parkeersensoren voor- en achter;
✔ Apple Carplay® & Android Auto®.

Vrijblijvende offerte

Nissan - Qashqai - N-Connecta

Design Edition (Luxe uitvoering)

 

Nu vanaf:     € 429,- p/mnd

Bereken maandbedrag

T.o.v. de Acenta extra uitgerust met o.a.:
✔ Intelligent Key;
✔ haaienvin-antenne;
✔ 18" lichtmetalen velgen;
✔ 5 jaar gratis TomTom Premium;
✔ Intelligent Around View Monitor.

Vrijblijvende offerte

Bereken snel en makkelijk uw inruilwaarde

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie of een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog een auto die u wilt inruilen? Wij taxeren uw auto! Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een vrijblijvend inruilvoorstel en berekenen uw maandbedrag. Het taxatiebedrag storten wij dan terug op uw rekening of het wordt als korting toegepast op uw offerte

Qashqai private lease
9 + 6 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.
ABD checkmark
Altijd 14 dagen bedenktijd
ABD checkmark
All-risk verzekerd
ABD checkmark
Tijdens de looptijd van model wisselen is mogelijk
Nissan Qashqai - strak design

Nissan Qashqai

De Nissan QASHQAI combineert het beste van twee werelden. Zowel off-road als op de weg is deze auto volledig in zijn element. Deze ultieme Nissan-crossover biedt pure kracht, zonder in te leveren op efficiëntie, comfort of controle.

In tegendeel. Dankzij het compacte formaat en de verhoogde zit, zit u met nog meer vertrouwen achter het stuur.

ABD Nissan - Logo private lease kenmerk

Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijzen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar, behalve de LEAF o.b.v. 48 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

*Overheidssubsidie heeft betrekking op de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) van de Rijksoverheid. De overheidssubsidie van respectievelijk € 4000,- ontvangt u in maandelijkse termijnen van €83,33 op uw bankrekening over een periode van 4 jaar. De subsidie dient u zelf online aan te vragen via www.rvo.nl/sepp. Nissan Financial Services sluit bij voorbaat enige verantwoordelijkheid uit die te maken heeft met de overheidssubsidie van de Rijksoverheid, mede maar niet uitsluitend ingegeven door het feit dat afhandeling geheel een handeling betreft tussen de klant en de Rijksoverheid.