Banden

NIEUWE BANDEN BIJ ABD Nissan

Banden zijn de basis van het rijgedrag van uw auto. Uw nieuwe Nissan banden koopt u daarom bij ABD Nissan. Wij bieden een groot assortiment banden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding zodat er altijd een autoband is die perfect bij uw Nissan past.

Altijd de scherpste prijs
Banden voor alle Nissan modellen direct leverbaar
Vooraf een prijsopgave, dus geen verrassingen achteraf
ABD Nissan - Service en Onderhoud - Banden - Zomerbanden

Zomerbanden

Is het warmer dan 7°C, dan is het weer tijd om je winterbanden te laten wisselen voor zomerbanden. Waar winterbanden je de beste grip geven bij lage temperaturen en sneeuw, zijn zomerbanden geschikt tijdens de warmere maanden. We raden je aan om van april t/m september op zomerbanden te rijden. 

Afspraak maken Vrijblijvende offerte

Ervaar én profiteer van onze expertise

Uw nieuwe Nissan banden koopt u bij ABD Nissan. Wij bieden een groot assortiment Nissan banden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding zodat er altijd een autoband is die perfect bij ABD Nissan past. De juiste band zorgt namelijk voor een verbeterde wegligging, een lager brandstofverbruik en een langere levensduur.

Banden vervangen

 

Direct een offerte aanvragen

Banden

Zomerbanden

Zomerbanden hebben stevig en hard rubber zodat ze goed bestemd zijn tegen het hete asfalt in de zomer. De warmte van de weg warmt de banden namelijk op en maakt ze zachter. Met een normaal profiel van 7 millimeter diep, geven de zomerbanden een extra goede grip en betere acceleratie bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. De beste Nissan zomerbandenacties vindt u bij ABD Nissan. 

ABD Nissan - Service en Onderhoud - Banden - Zomerbanden
ABD Nissan banden

Winterbanden

Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en verbeterde wegligging, voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Je herkent de banden aan de letters M+S (modder en sneeuw) of aan het sneeuwvlokje. Ook bevatten ze een snelheidsaanduiding: Q (160 km/u), T (190 km/u) of H (210 km/u). Vervang versleten banden tijdig: bij een profiel van minder dan 5 millimeter is de band vergelijkbaar met een zomerband.

TARIEVEN

De exacte prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals het type en met of zonder opslag. Onderstaand een indicatie van de prijzen. Wilt u een vrijblijvende offerte? Of advies over de meest geschikte band voor uw Nissan? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. 

Wielen wissel zonder opslag

Wisselen van 4 band-velg combinaties. Al vanaf € 49,- per wissel. 

Losse banden wissel zonder opslag

Wij wisselen uw vier losse banden op de velgen en balanceren alle vier de banden. Al vanaf € 98,-

Wielenwissel & opslag per half jaar

Zes maanden opslag, inclusief wissel van de complete set: 4 band en velg combinaties. € 75,- per half jaar. 

Losse banden wissel & opslag per half jaar

Zes maanden opslag, één keer wisselen van vier banden op de velgen en balanceren van 4 banden.