Nissan Now

Nissan Now

Met het platform ontvangt u een compleet overzicht van alle noodzakelijke werkzaamheden aan uw Nissan. Zoals het onderhoud, wettelijke APK en informatie over evt. service contracten. Niets zal u meer ontgaan. Zodra de activiteit nodig is, zal u hier automatisch door ABD Nissan aan herinnerd worden.

Nissan Now Landings Page Image 2

Met de registratie van uw account op Nissan NOW, kunt u direct genieten van allerlei voordelen zoals korting-vouchers voor hotelovernachtingen, attractieparken, restaurants en nog veel meer! U stapt in op Brons level en kunt uw status stapsgewijs verhogen van Brons naar Zilver, Goud en uiteindelijk Premium. Hoe hoger uw status, hoe groter de beloning.

Nissan Now Landings Page Image 3

Aanbiedingen op diverse producten die het rijplezier met uw Nissan maximaliseren. U kunt seizoensgebonden aanbiedingen verwachten, maar ook aanbiedingen van een jaar lang op verschillende accessoires.

Nissan Now Landing Page Image 4

Nissan NOW biedt u de mogelijkheid om direct in contact te komen met ABD Nissan. Via het platform kunt u dan ook gemakkelijk op verschillende manieren met ons in contact komen. Snel hulp nodig en u bent niet in de buurt van ABD Nissan? U kunt via het platform direct ook de dichtstbijzijnde dealer vinden.

Nissan Now Landing Page image 5

Maak met onderstaande stappen gemakkelijk een snelkoppeling aan voor Nissan NOW op uw smartphone.

  1. Surf naar nissannow.nl

  2. Klik op de pop-up and download Nissan NOW op uw smartphone

  3. Nu is Nissan NOW direct beschikbaar via uw startscherm