Garantie & Verzekering

Garantie op nieuwe personenauto's

We houden van de auto's die we verkopen. U bent waarschijnlijk ook dol op die van u en wilt uw investering goed verzorgen. Onze Nissan garantie en verlengde garantie geven u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren zonder kopzorgen.

ABD Nissan - service - garantie

Nissan garantie

Om u te ondersteunen, biedt Nissan voor de meeste Nissan modellen een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 km (indien dit eerder is)*.

Wij beschermen uw voertuig verder met 3 jaar lakgarantie en 12 jaar garantie tegen corrosieperforatie – beide voor een onbeperkt aantal kilometers.

Daarnaast hebben alle originele onderdelen en accessoires 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers), afhankelijk van het soort product. Hierdoor is het gemakkelijker dan ooit om uw Nissan zo goed als nieuw te houden.

ABD Nissan - verlengde garantie

Verlengde garantie

De verlengde garantie van Nissan geeft u gemoedsrust na afloop van de fabrieksgarantie. Hiermee kunt u uzelf en uw auto beschermen tegen onvoorziene mechanische of elektrische storingskosten.

Het uitbreiden van de standaard Nissan garantie voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren.

De algemene voorwaarden van Nissan zijn van toepassing, afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van het voertuig.

 

Nissan verzekeringen

Het uitbreiden van de standaard Nissan garantie van 3 jaar/100.000 kilometer voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren.

Nissan garantie nissan verzekering

U hebt net een Nissan gekocht en u zoekt de beste verzekering. Kies Nissan Autoverzekering, de polis die op maat is gemaakt voor alle Nissans. Een uitstekende dekking tegen een scherp tarief. Zowel het afsluiten ervan als de reparatie van uw auto vindt plaats bij uw Nissan-dealer. De Nissan Autoverzekering is er voor personenauto’s en bedrijfswagens*.

ontdek de mogelijkheden

Vrijblijvende offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een verzekering voor uw Nissan.