Leasevormen

Nu 0% Financial Lease

Kies voor Financial Lease en profiteer van 0% rente. De actie is geldig indien u kiest voor een looptijd van 12 of 24 maanden. Kom langs bij een van onze showrooms of neem contact met ons op om de actie te bespreken. Indien u een langere looptijd wilt, is tevens makkelijk te regelen bij ABD.

ABD Nissan - 0% - financial - lease
ABD Nissan - financial - lease

Financial lease

Als u financiert met Financial Lease, komt de auto op uw balans te staan. U bent namelijk economisch eigenaar van de auto. Hoeveel u profiteert, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen. De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing, waarbij de auto dient als onderpand.

ABD Nissan - full - operational - lease

Full operational lease

Met Full Operational Lease neemt Nissan Business Finance u alle zorgen voor uw bedrijfsvoertuig uit handen. Op basis van de door u gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten voor uw auto meegenomen.

ABD Nissan - netto - operational - lease

Netto operational lease

Wilt u alleen de auto leasen en de rest zelf regelen, dan kiest u voor Netto Operational Lease. De verzekeringen, onderhoud en reparaties regelt u dan zelf. U beheert daardoor zelf alle praktische zaken, terwijl Nissan Business Finance voor u een financiering op maat verzorgt.

Financial lease

Bij deze on-balance objectfinanciering komt de auto op uw balans te staan. U bent dan economisch eigenaar van de auto. Zéker bij bedrijfswagens (grijs kenteken) is dit voor u interessant, want dan profiteert u van de investeringsaftrek. Hoeveel u profiteert, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing. De auto dient als onderpand. U kunt de auto voor het volledige bedrag bij Nissan Business Finance financieren, waarbij de aflossingen kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen.

Voldoet u aan het eind van het contract de slottermijn, dan wordt u tevens juridisch eigenaar van de auto. Ook bij deze leasevorm geniet u van de 24-uurs hulpdienst en aantrekkelijke huurtarieven. Of u nu veel of weinig auto’s op de weg heeft, ABD en Nissan Business Finance helpen u graag uw wagenpark te optimaliseren.

U kunt altijd een aanbetaling doen om de maandtermijn te verlagen

✔ Volledig eigenaar aan het einde van de looptijd

✔ Fiscaal gezien afschrijvingskosten kunnen aftrekken

✔ Uw auto wel op de balans, maar niet zelf financieren

✔ Uw financiële middelen blijven beschikbaar

✔ BTW terugvorderen 

✔ Aanspraak maken op investeringsaftrek en subsidiemogelijkeheden

✔ Kosten van onderhoud, verzekering en houderschapsbelasting voor uw bedrijf

✔ Vaste maandlasten gedurende de contractperiode

✔ Op elk moment mogelijk om de financiering volledig af te lossen

Full operational lease

Met Operational Lease neemt Nissan Business Finance u alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de door u gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten van uw auto meegenomen.

Rijdt u meer kilometers dan verwacht? In dat geval waarschuwen wij u vroegtijdig. Zo voorkomt u financiële verrassingen aan het einde van uw lease overeenkomst. Aan het einde van het leasecontract levert u de auto weer in bij ABD. U heeft dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

OFF-BALANCE FINANCIERING

Full Operational Lease hoeft niet op uw balans opgenomen te worden. Hierdoor is er geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit; uw werkkapitaal blijft onaangetast. Bij Nissan Business Finance zijn de volgende componenten in uw leasetermijn opgenomen:

STANDAARD:

✔ Afschrijving
✔ Reparatie, onderhoud en vervanging banden
✔ Schadeherstel en glasreparatie
✔ Rentekosten
✔ Houderschapsbelasting 

OPTIONEEL:

✔ WA-Casco verzekering, standaard een laag eigen risico
✔ Ongevallen inzittendenverzekering, dekking naar wens aan te passen
✔ Schade inzittendenverzekering
✔ Rechtsbijstandverzekering
✔ Vervangend vervoer bij reparaties en/of onderhoudbaar wens af te stemmen
✔ Winterbanden
✔ Brandstofpas

Netto operational lease

Wilt u alleen de auto leasen en de overige zaken zelf regelen, dan kiest u voor Netto Operational Lease. De verzekeringen, het onderhoud en reparaties regelt u dan zelf. U beheert en controleert daardoor zelf alle praktische zaken, terwijl Nissan Business Finance voor u een financiering op maat verzorgt. U geniet dan wel van de 24-uurs hulpdienst en van aantrekkelijke huurtarieven. Ook kunt u ervoor kiezen om bepaalde componenten wel toe te voegen, zoals de brandstofpas, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer.

OFF-BALANCE FINANCIERING

Netto Operational Lease hoeft niet op uw balans opgenomen te worden. Hierdoor is er geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit; uw werkkapitaal blijft onaangetast.

✔ U bepaalt zelf waar u verantwoordelijk voor blijft en waarvoor Nissan Business Finance zorgt

✔ De leaseauto komt niet op uw balans

✔ Na het einde van de looptijd de optie om de leaseauto over te kopen

✔ Geen risico op de restwaarde

✔ Maandelijks een factuur met een vast bedrag en zonder verrassingen

✔ Leasetermijnen staan als kosten in de winst- en verliesrekening

✔ Uw financiële middelen blijven beschikbaar

✔ U hoeft de BTW niet voor te financieren

Starters

Wilt u een Financial lease voor uw nieuwe Nissan en bent u net uw onderneming gestart? U kunt geen jaarcijfers verschaffen omdat uw bedrijf korter dan 18 maanden bestaat en er is ook geen borgstelling mogelijk? Dan heeft u nóg een goede reden om voor Nissan te kiezen. Al onze Financial Lease producten zijn namelijk ook beschikbaar voor u. 

Met Financial Lease geniet u van meerdere fiscale voordelen. Vraag aan uw accountant tot welk bedrag het fiscale voordeel kan oplopen voor u.

  • Aanbetaling van 25% van de aanschafprijs (van de netto catalogusprijs excl. BTW)
  • Maximaal te financieren totaalbedrag per bedrijf is € 45.000,-
  • Het bedrijf mag maximaal 18 maanden ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel (daarna wordt een bedrijf geacht jaarcijfers te kunnen overleggen)
  • Heeft u een eenmanszaak, VOF, maatschap of commanditair vennootschap? Dan geldt dat u geen achterstandsmelding bij het Bureau Krediet registratie te Tiel mag hebben.